Zarząd Stowarzyszenia Kraina św. Anny ogłasza nabory wniosków nr 4/2017, 5/2017, 6/2017 i 7/2017 termin składania wniosków 14 sierpnia do 31 sierpnia 2017r. w godzinach od 7:30 do 11:30. Zapraszamy!

Zapytanie ofertowe na Inkubator przetwórstwa loklanego produktów rolnych

PDFZapytanie ofertowe - Inkubator.pdf

Zapytanie ofertowe na oragnizację wyjazdu aktywizującego „Lepszy przykład niż wykład”

- wizyta studyjna w inkubatorze przetwórstwa loklanego produktów rolnych.

Zamawiający:

Stowarzyszenie Kraina św. Anny

ul. Kilińskiego 1

47-303 Krapkowice

Szanowni Państwo,

Stowarzyszenie Kraina św. Anny zwraca się z prośbą o wycenę jednodniowego pobytu
w inkubatorze przetwórstwa loklanego produktów rolnych.

Przedmiot zamówienia:

  1. Jednodniowy pobyt w inkubatorze dla grupy do 30 osób.
  2. Zwiedzanie Inkubatora przetwórstwa loklanego produktów rolnych.
  3. Przeprowadzenie prezentacji dotyczących m.in.:

- Aspektów bezpieczeństwa żywności (proces uzyskania zezwoleń, regulaminy itp.);

- Aspektów prawne i organizacyjne kuchni (formalna strona funkcjonowania);

- Aspektów technologiczne (urządzenia, projektowanie itp.);

- Aspektów ekonomiczne (jak zapewnić trwałość);

- Prezentacja projektów oraz miejsc związanych z promocją i sprzedażą produktów lokalnych.

  1. Przeprowadzenie warsztatów i pokazu wykonania co najmniej 2 produktów (napój, posiłek).
  2. Poczęstunek kawowy

      - Kawa, herbata, cukier, mleko do kawy, ciasto

  1. Posiłek:

- obiad - ciepły posiłek w formie dwóch dań (zupa, drugie danie)

     - kolacja

Proponowany termin to październik/listopad br., dokładna data zostanie podana przez Organizatora wyjazdu wpóźniejszym czasie.

W ofercie proszę podać cenę brutto.

Zamawiający dokona wyboru wykonawcy na podstawie złożonych ofert.

Kryterium wyboru oferty są:

Proszę o nadsyłanie ofert do dnia 26.08.2016r. do godz. 14:00 drogą elektroniczną
na adres: , drogą pocztową (decyduje data dostarczenia pisma,
a nie data nadania) lub osobiście do siedziby Zamawiającego.

Osoba do kontaktu: Sandra Koźba, tel: 77/ 44 67 130 lub 131, e-mail:

 

 

Powrót na stronę główną