Od dnia 9 września do 23 września trwają nabory na podejmowanie działalności gospodarczej oraz na rozwój niekomercyjnej infrastruktury turystycznej lub rekreacyjnej lub kulturalnej.

Poradnik "Zasady procesu produkcyjnego i higieny w zatwierdzonej urzędowo serowarni farmerskiej i rzemieślniczej"

Informujemy, iż w zasobach Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego znajduje się  poradnik "Zasady procesu produkcyjnego i higieny w zatwierdzonej urzędowo serowarni farmerskiej i rzemieślniczej".

Znajdziecie w nim Państwo gotowe propozycje zaaranżowania przestrzeni w prowadzonej na niewielką skalę produkcji oraz przykładową dokumentację HACCP.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod nr tel. 77 44 82 100 – sekretariat departamentu DRW, e-mail:

PDFInformacja o publikacji "Zasady procesu produkcyjnego...".pdf

Powrót na stronę główną